Млечни продукти и сладоледи Огоста от фирма СД Войнов и Сие, гр. Монтана
Добре дошли в новия ни сайт!
Монтана
Млечни продукти и сладоледи Огоста от фирма СД Войнов и Сие, гр. Монтана

Млечни продукти "Огоста"

традиционен вкус от българско мляко

Млечни продукти и сладоледи Огоста от фирма СД Войнов и Сие, гр. Монтана
Млечни продукти Огоста от фирма СД Войнов и Сие, гр. Монтана

Фирма Сд "Войнов и Сие"

СД "Войнов и сие" е българска млекопреработвателна компания с дългогодишен опит в производството на млечни продукти, започнала дейността си през 1990 г. Централният офис и производственото предприятие на фирмата са разположени в гр.Монтана, а регионалните ни офиси и складови бази са в градовете Монтана и София. Производствения цех отговаря на съвременните изисквания за производство на млечни продукти и e сертифициран по системата за безопасност на продуктите и контрол на качеството - HACCP. Нашите продукти се произвеждат БЕЗ РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ! Девизът на СД "Войнов и сие" е "Здравословни продукти за всички Вас".

  • Млечните продукти познати под марката "Огоста" се правят от първокачествено мляко и по традиционна технология.
  • Нашите мениджъри, технолози и инженери, са хора с висока квалификация и опит в бранша.
  • Девизът на фирма СД "Войнов и сие" гр. Монтана е "Здравословни продукти за всички Вас".

Сладоледи "Огоста"

Сладоледи Огоста от фирма СД Войнов и Сие, гр. Монтана

Фирма СД "Войнов и Сие" произвежда и предлага над 40 вида класически сладоледи и сладоледени торти, които са "сметаново изкушение" за всяка възраст. Сладоледите "ОГОСТА" са популярни на българския пазар с високото си качество и чудесния си вкус. Произведени са от първокачествено свежо краве мляко и сметана добита от него, което изключва влагането на растителни мазнини. Това ги прави предпочитан за консумация пред останалите производители на пазара.

Вижте повече...

Поривен комплекс "Минкови Бани"

СПА хотели Вършец. Спа хотел Минкови Бани - Вършец. СПА хотел Минкови бани е един от малкото Спа хотели Вършец сред природата. Топ оферти за незабравима почивка и туризъм в хотели Вършец

Почивен Комплекс "Минкови бани" е едно от най-предпочитаните места за отдих и почивка в Северозападна България. Намира се в непосредствена близост до гр. Вършец и предлага високо качество на обслужването, СПА процедури и различни атрактивни туристически услуги в полза на своите посетители.Минкови бани е сред хотели Вършец, които разполагат с минерални басейни за всички свои посетители. На разположение са открит и закрит басейн.

Вижте повече...